Scouternas shop
Scouterna på facebook
Scouterna på Twitter

Trygga Möten

Trygga Möten är en webbkurs för alla ledare och vuxna i scoutkåren som handlar om att skapa en trygg och säker verksamhet fri från övergrepp. I kursen får man bland annat lära dig hur man skapar en trygg miljö för barn och ungdomar, hur man förebygger övergrepp och hur man beter sig om man tror att någon far illa.

Om personuppgifter...

På denna webbplats inhämtas personlig information (namn och e-postadress) som lämnas frivilligt. Information används dels för vår egen statistik, dels för att identifiera användare vid utfärdande av intyg för fullgjord kurs.

Webbplatsen kan också spara en cookie på användarens dator, den används för att kontrollera inloggning på webbplatsen och för att göra inloggningskontroll när kursen genomförs.

Som en del av säkerheten i kurssystemet lagras automatiskt information från webbläsare (IP-adress, cookie-information, besökta sidor och övningar) till kursplatsens logg. Den informationen används dels för statistik, dels vid felsökning om något problem skulle uppstå för användare.

Ingen användarinformation förmedlas vidare, utan används endast för aktiviteter på denna webbplats.Eller, logga in med konto på Facebook

© Scouterna, The Swedish Guide and Scout Council, Box 420 34, 126 12 Stockholm, Telefon: 08-568 432 00, E-post: info@scouterna.se